Växjö

VI VANN!!!

Ett stort och stolt grattis till Ola Brorson och Mattias Karlsson som röstats fram till en första respektive andraplats i AV-Medias tävling "Årets nätspridare"!

Årets nätspridare är en utmärkelse som AV-Media Kronoberg delar ut årligen på Digital Kompetensdag på höstlovet. Genom utmärkelsen vill AV-Media Kronoberg lyfta fram och hylla personal i skolan, förskolan eller på fritids, som förnyat lärandet med stöd av IT och internet.
Prisutdelning skedde idag på Linnéuniversitetet, och förutom glädjen över de fina placeringarna håller vinnarna en föreläsning om hur deras vardag ser ut när de arbetar med Smartboard, Gleerups, digitala böcker, 1-1-datorer, Google och molntjänster.
Och- som inte det vore nog-
Två av våra andra lärare, Mats Nygård och Christofer Lindberg, bjuder tillsammans med elever på en föreläsning om hur Karl-Oskarskolan arbetar med Minecraft, Future City och hur olika ämnen kan integreras. Stort!

Nätspridarna

Bilden visar Ola, Mattias och tredjepristagaren Therese Linnér från Bäckaslövsskolan.

Öppet hus i höst

Torsdagen 23 oktober kl. 16-19 är det öppet hus hos oss på Karl-Oskarskolan i Växjö.

Hej alla Karl-Oskarelever!

Vi hoppas att ni alla har haft, och fortfarande har, ett skönt sommarlov. Nu börjar det närma sig skolstart och vi möts på skolgården den 18 augusti kl 8:20

Träff på skolan för blivande åk 4 och 5

Vi välkomnar Dig till informationsmöte på Karl-Oskarskolan!
Måndagen den 12:e maj klockan 17.00 möter vi upp blivande elever, föräldrar / vårdnadshavare till elever som börjar årskurs 4 och 5 till höstterminen 2014.