Växjö

VI VANN...IGEN!

Den här gången har vi det stora nöjet att gratulera Carola Fransson till titeln Årets nätspridare 2014! Carola har med iPad, internet och Smartboard utvecklat en pedagogisk struktur för att väcka lusten till inlärning bland våra elever i årskurs 4 och 5. Hon är även en av våra matematiklärare som är involverade i projektet PLACES initierat av forskare knutna till Linnéuniversitetet, där mobil teknik utnyttjas för att skapa applikationer som främjar barnens matematikinlärning.

Årets nätspridare är en utmärkelse som AV-Media Kronoberg delar ut årligen på Digital Kompetensdag på höstlovet. Genom utmärkelsen vill AV-Media Kronoberg lyfta fram och hylla personal i skolan, förskolan eller på fritids, som förnyat lärandet med stöd av IT och internet. Prisutdelning skedde idag på Linnéuniversitetet, där Carola även föreläste om sitt arbete här hos oss på Karl-Oskarskolan i Växjö.

Carola, årets nätspridare

Carola Fransson, Årets nätspridare 2014

Öppet hus i höst

Torsdagen 23 oktober kl. 16-19 är det öppet hus hos oss på Karl-Oskarskolan i Växjö.

Hej alla Karl-Oskarelever!

Vi hoppas att ni alla har haft, och fortfarande har, ett skönt sommarlov. Nu börjar det närma sig skolstart och vi möts på skolgården den 18 augusti kl 8:20

Träff på skolan för blivande åk 4 och 5

Vi välkomnar Dig till informationsmöte på Karl-Oskarskolan!
Måndagen den 12:e maj klockan 17.00 möter vi upp blivande elever, föräldrar / vårdnadshavare till elever som börjar årskurs 4 och 5 till höstterminen 2014.