Välkomna till Karl-Oskarskolan i Karlshamn!

Bästa elever och föräldrar!

Först och främst vill jag hälsa dig välkommen till oss på Karl-Oskarskolan i Karlshamn! Vårt motto är att ha en personlig prägel på vår skola, där eleverna har en naturlig närhet till lärare och annan personal. Som elev här möter du en engagerad och kompetent personalgrupp och skolledning, som ser det som en självklarhet att möta varje enskild elev på hans eller hennes villkor. På Karl-Oskarskolan i Karlshamn finns högstadium, åk 7-9. Vi arbetar i projektform, erbjuder ett digert idrottskoncept och vi baserar inlärningen på traditionell undervisning med hjälp av modern teknik .Att få leda och verka på Karl-Oskarskolan är oerhört inspirerande! Vill du veta mer om oss? Du kan alltid boka ett besök och hälsa på oss här på skolan.

/Bettina Gyllström, rektor

Vårens trivselenkät

Nu finns vårens trivselenkät tillgänglig i SchoolSoft för elever och vårdnadshavare.

Filmgala avslutade projekt!

Åk 8 har precis avslutat ett filmprojekt som rör sex och samlevnad. Eleverna har själva spelat in sina filmer där de problematiserar runt sexualitet, hbtq-frågor, manligt och kvinnligt, normer i samhället och många andra frågor.

Träffa oss på Facebook

Här lägger vi ut bilder och händelser om vad som sker på Karl-Oskar i Karlshamn just nu!

Du hittar ikonen i vänstermenyn längst ner!