Välkomna till Karl-Oskarskolan i Karlshamn!

Bästa elever och föräldrar!

Först och främst vill jag hälsa dig välkommen till oss på Karl-Oskarskolan i Karlshamn! Vårt motto är att ha en personlig prägel på vår skola, där eleverna har en naturlig närhet till lärare och annan personal. Som elev här möter du en engagerad och kompetent personalgrupp och skolledning, som ser det som en självklarhet att möta varje enskild elev på hans eller hennes villkor. På Karl-Oskarskolan i Karlshamn finns högstadium, åk 7-9. Vi arbetar i projektform, erbjuder ett digert idrottskoncept och vi baserar inlärningen på traditionell undervisning med hjälp av modern teknik .Att få leda och verka på Karl-Oskarskolan är oerhört inspirerande! Vill du veta mer om oss? Du kan alltid boka ett besök och hälsa på oss här på skolan.

/Christina Persson, rektor

Välkommen på Öppet Hus 3 dec

Onsdagen den 3 december kl. 18-20 har vi Öppet Hus på Karl-Oskarskolan i Karlshamn.

Vi söker personal!

Är du intresserad gå in under "Jobba hos oss" för mer information.

Träffa oss på Facebook

Här lägger vi ut bilder och händelser om vad som sker på Karl-Oskar i Karlshamn just nu!

Du hittar ikonen i vänstermenyn längst ner!