Välkomna till Karl-Oskarskolan i Karlshamn!

Bästa elever och föräldrar!

Först och främst vill jag hälsa dig välkommen till oss på Karl-Oskarskolan i Karlshamn! Vårt motto är att ha en personlig prägel på vår skola, där eleverna har en naturlig närhet till lärare och annan personal. Som elev här möter du en engagerad och kompetent personalgrupp och skolledning, som ser det som en självklarhet att möta varje enskild elev på hans eller hennes villkor. På Karl-Oskarskolan i Karlshamn finns högstadium, åk 7-9. Vi arbetar i projektform, erbjuder ett digert idrottskoncept och vi baserar inlärningen på traditionell undervisning med hjälp av modern teknik .Att få leda och verka på Karl-Oskarskolan är oerhört inspirerande! Vill du veta mer om oss? Du kan alltid boka ett besök och hälsa på oss här på skolan.

/Christina Persson, rektor

Matlagning på språklektion

Churros och Sandkuchen på schemat!

Välkommen SYV Therese Jensen!

Vi hälsar vår nya Studie- och yrkesvägledare Therese Jensen välkommen till skolan!

Friluftsdag på Jössa!

Skridskoåkning hela dagen!