Ronneby

Hösten 2009 slog Karl-Oskarskolan upp dörrarna för sin första skola och välkomnade sina första elever. Skolan är belägen på Soft Center. I nuläget har vi barn från förskolan upp till årskurs 9.

Förskoleklass - årskurs 9

Vi arbetar efter våra ledord våga, vilja, kunna.  Här ska du utvecklas till en nyfiken, kreativ och självgående individ. Vi vill ge dig tillräckliga kunskaper för att kunna möta framtiden och lämna vår verksamhet med ett gott självförtroende.

Förskolan Karl-Oskar

Augusti 2010 slog vi upp portarna till vår helt nybyggda förskola där vi skapat en stimulerande utemiljö och har närhet till fantastiska Brunnsparken. Förskolan har fem avdelningar och arbetar med inspiration från Reggio Emilia.

Intresserad och vill ansöka till oss?

Vi har fortfarande platser kvar i vissa årskurs F-9 läsåret 2014/15! Har du frågor är du välkommen att kontakta rektor eller skoladministratör.

Elektronisk anmälan till Ronneby Förskoleklass - år 9

OBS! Ansökan till Förskolan Karl-Oskar (barn 1-5 år) sker på särskild blankett.

Läsårstider

Vi följer Ronneby kommuns läsårstider.

Välkomna till Öppet Hus på förskolan

Nu rullar tiden fort. På förskolan jobbar vi med att färdigställa den sjätte avdelningen som kommer igång i Januari.

Karl-Oskarskolorna

Karl-Oskarskolan i Ronneby ingår i ett företag som heter Karl-Oskar Utbildning AB. Karl-Oskar Utbildning AB driver idag tio grundskolor och tre förskolor i framför allt södra Sverige.

Start för Klubb Kristina

Elever som går i åk fem och sex är varmt välkomna att delta kostnadsfritt i klubb Kristina.